Xlash Cosmetic

Xlash cosmetic serum ögonfransar ögonbryn

Xlash
Fransar med längd, volym och styrka

Hur Xlash skapades

Xlash Cosmetics, grundades i Sverige under 2009 i en tid då konsumenterna hade förlorat sin tro på möjligheten att öka tillväxten av sina egna fransar med serum, lösningar och vitaminberikade mascaror.

Xlash föddes av en passion för effektiva, naturliga ögonfranslösningar, ren kompetens och en oförsonlig dedikation till kvalitet, etik och välbefinnande.

Långa, starka och fylliga ögonfransar har varit en kvintessens symbol för kvinnlighet i tusentals år.
Det är därför inte konstigt hur långt vi är beredda att gå för att förlänga, berika, stärka och fylla våra fransar.
Vad som gör Xlash så revolutionerande är den expansiva, hälsosamma och effektiva påverkan den har på livstiden, konsistensen och längden hos de naturliga ögonfransarna.

Varför är Xlash revolutionerande?

I motsats till många av sina konkurrenters produkter har Xlash serum genomgått stränga kliniska prövningar som definitivt har visat att den stimulerar, förlänger och förbättrar tillväxten av ögonfransar med 30-40% med bara nattapplikation över en tid av 4 veckor/20 dagar.

Ekonomiskt försvarbart!

Dessutom är det inte frågan om dyrt underhåll för långvariga resultat. Etisk marknadsföring från Xlash Cosmetics säkerställer att ett rör Xlash Lash-förstärkare kommer att vara så länge som 3-6 månader när det appliceras enligt instruktionerna.
I Xlash är gamla folkmedicinska lösningar och kvalitetsväxtbaserade lösningar optimerade med den senaste kosmetiska tekniken för att inte bara göra ögonfransar upp till 40% längre utan även 33% rikare och 22% starkare.

Serumet förlänger livslängden hos befintliga och nya fransar så att de får tid att växa sig tjockare, fylligare och starkare.
Samtidigt som den stimulerar, ger näring till och vitaliserar hårsäckarna för ny tillväxt.
Den rättar till tidigare skador och föryngrar din franslinje för framtiden.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.